Aluminium deurluifel

Aluminium deurluifel

Aluminium deurluifelIk heb onlangs online een aluminium deurluifel besteld, namelijk in de webshop Luifel.com. Mijn man en ik zijn de laatste tijd bezig om de woning wat op te knappen en de luifel was hierbij een belangrijk onderdeel. De hele buurt heeft al een mooie luifel bij de voordeur en wij konden dan natuurlijk niet achterblijven! Mijn buurvrouw vertelde dan ook dat zij haar luifel bij deze webshop had besteld dus ik ging direct een kijkje nemen. Niet alleen was ik blij verrast door de enorme keuze, ook de prijzen vielen mij enorm mee. Ik had namelijk verwacht dat een luifel veel duurder zou zijn, omdat het toch allemaal maatwerk is.

Deurluifels in verschillende kleuren

Ondanks de ruime keuze bij Luifel.com had ik toch al snel een mooie aluminium deurluifel gevonden. Ik had namelijk al grotendeels in mijn hoofd zitten hoe de luifel eruit moest komen te zien. Ik heb dus gekozen voor een strakke, rechte luifel met een glazen plaat. Het aluminium van de luifel wordt voorzien van een poedercoating om de kwaliteit te behouden. Je kunt voor deze coating echt nagenoeg iedere kleur kiezen. Ik heb gekozen voor een kleur die perfect bij onze woning past, dit is dezelfde kleur als onze kozijnen. Verder ging het online bestellen erg makkelijk. Het is een kwestie van de juiste afmeting selecteren en vervolgens kun je veilig en gemakkelijk afrekenen via iDeal.

Aluminium deurluifelEen luifel is maatwerk

De luifel wordt natuurlijk op maat gemaakt en daarom duurt het even voordat hij klaar is. Mijn aluminium deurluifel werd na ongeveer een maand thuis bezorgd. Alles was nog helemaal netjes en intact en het zag er erg goed uit. Nog blijer werd ik toen ze de luifel eenmaal voor me hadden opgehangen. Niet alleen is het absoluut een verfraaiing van onze woning, het is natuurlijk ook erg praktisch. Hoe vaak sta je wel niet in de regen te zoeken naar je sleutelbos?!