Bij rijschool Cuijk bent u welkom

Wesseldijk

U wilt graag uw rijbewijs b behalen? Echter bent u nog niet zeker of dat u een geschikte rijschool hebt gevonden? Door eens te zoeken op rijschool Cuijk kan ik u garanderen dat u een geschikt overzicht krijgt te zien. Hieruit kunt u eenvoudig een keuze maken welke rijschool het beste aan uw wensen sluit.

Starten met een proefles

Wanneer u de keuze hebt gemaakt om te starten met rijlessen is het verstandig om eerst een proefles aan te vragen. Hiermee kunt u eenvoudig inzien of dat deze rijschool geschikt is voor u of dat u wellicht verder moet zoeken. Bij Verkeersschool Wesseldijk bent u dan ook aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk een proefles aanvragen voor 35 euro. Tijdens deze proefles krijgt u inzicht of dat deze rijschool aan uw wensen voldoet. Ook uw rijinstructeur kan na het volgen van deze proefles u een goede indicatie geven hoeveel lessen er nodig zijn wil u het examen behalen.

Wesselijk

Vaardigheid onder de knie krijgen

Wanneer u ervoor heeft gekozen om bij rijschool Cuijk uw rijbewijs te behalen gaat u intensief hiermee aan de slag. Het belangrijkste is om de vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Het vertrouwen achter het stuur zien te vinden en niet te vergeten, veilig van a naar b zien te komen!

Het behalen van de examen

Wanneer uw rijinstructeur er genoeg vertrouwen in heeft dat u veilig uw weg kan vervolgen vragen zij het examen aan voor u. Deze examen vindt plaats bij een erkend CBR bureau.