Bloemen laten bezorgen bij mijn moeder

Boeketcadeau

Bloemen laten bezorgen bij mijn moeder?

Bloemen laten bezorgenMijn moeder is vandaag vijftig geworden en dat willen wij vieren. Aankomend weekend heeft zij een feest georganiseerd, echter willen wij haar vandaag ook feliciteren natuurlijk. Sinds enkele jaren is zij voor haar zelf begonnen en dat loopt gelukkig erg goed. Zo leek het mij leuk om een boeket met bloemen te bestellen en die vervolgens te laten bezorgen in haar winkel! Veel vrienden van mij wilde dit ook  doen. Hoe leuk zou het zijn als mijn moeder vandaag een winkel vol krijgt met allemaal boeketten?

De Bloemen laten bezorgen in de winkel!

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Boeketcadeau. Hier is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en het vervolgens te laten bezorgen. Je moest dan wel voor twaalf uur de bestelling hebben doorgevoerd! Hierdoor heb ik iedereen de link van deze website doorgestuurd zodat zij allemaal bij dit bedrijf een bestelling konden plaatsen.Bloemen laten bezorgen

In een mum van tijd had ik mijn eigen boeket ook besteld. Mijn vrienden stuurde een voor een het bericht dat zij het ook hebben besteld. Nu moest ik er natuurlijk wel voor zorgen dat mijn moeder in de winkel is en niet eventjes weg gaat. Zo heb ik een personeelslid van mijn moeder op de hoogte gebracht dat wij dit hebben gedaan. Zij zou er voor gaan zorgen dat mijn moeder in de winkel blijft. Zodra de bestellingen zijn afgegeven bij mijn moeder ga ik er natuurlijk nog wel even naartoe. Het lijkt mij zo onwijs prachtig om vanmiddag te mogen zien hoeveel boeketten er wel niet zijn bezorgd. Mijn moeder mag vervolgens gaan raden van wie zij al die boeketten heeft gekregen! Ik heb er trouwens wel voor gekozen om voor mijzelf ook een boeket te bestellen.