Ecco schoenen: Hip en comfortabel

Poelman schoenen

Wees eerlijk bij Ecco schoenen online denk je snel aan je oma, althans ik wel, maar anno 2017 zijn de modellen erg hip en het grootste voordeel: ze zitten als pantoffeltjes!
Sinds een aantal jaar heb ik staand werk en merkte op dat ik na verloop van tijd last kreeg van mijn onderrug en voeten. Na wat research op internet kwam ik snel tot de conclusie dat mijn schoenen het probleem waren. Prima, maar wat nu? Want als jonge meid wil je toch leuk voor de dag komen. Voor mij was de keuze qua merk snel gemaakt, het zouden Ecco schoenen worden vanwege het goede voetbed dat in de schoenen zit.
Direct op internet zag ik dat het imago wat ik in gedachte had niet klopt met de realiteit. Hippe schoenen in allerlei verschillende kleuren en modellen, zowel casual als netjes.
logo
Hoe loopt het?
Ondertussen ben ik ruim 4 jaar fan! Wat een verschil met de schoenen waar ik voorheen op liep, alsof ik pantoffels aanheb zo zacht. Natuurlijk verschilt het per model en is het belangrijk het model te vinden dat voor jou goed zit, maar toen ik die eenmaal had gevonden, heb ik nooit meer klachten gehad!