Een mooie scootmobiel kopen

Nadat ik voor mijn ouders een brochure had aangevraagd voor een scootmobiel kopen, kregen zij deze al snel toegestuurd. Mijn ouders zijn al aardig op leeftijd en als ik hun niet een dagje mee uit neemt komen zij nergens.  Elke zaterdag is het vaste prik dat ik samen met mijn moeder hun boodschappen in huis haal, zodat zij de hele week wat te eten hebben. 

Samen met mijn ouders heb ik de brochure bekeken en heb ik tevens de internet site laten zien met de mogelijkheden van een mobiele stoel aan te schaffen.  

Een hele mooie stoel

Mijn moeder zei al meteen dat zij nooit een scootmobiel zal kopen, omdat zij er nooit zelf op durft te rijden. Mijn vader zag het wel zitten en daarom leek het mij een goed idee om eens naar de duo zit te gaan kijken. Hier kunnen zij dan gezellig naast elkaar plaats nemen terwijl één persoon, in dit geval mijn vader, aan het rijden is.

Inmiddels zijn wij alweer een maand verder en maken mijn ouders gretig gebruik van hun nieuwe vervoersmiddel. Meteen een goede verzekering hierop afgesloten en een service garantie. Zo kunnen zij dag en nacht bellen indien er problemen aan hun mobiel voor doet.