Een opvallende hoes voor mijn iPhone 7

Ben jij op zoek naar een hoes iPhone 7? Dan hoef je enkel maar jouw zoekwoord in de zoekmachine te typen en je zal vanzelf op de juiste website terecht komen. Zo heb ik namelijk een erg goed adres gevonden waar je voor elk type van dit mer, de juiste bescherming voor je mobiel kunt vinden. Omdat ik dit blog had gevonden en hier een hoop goede tips op zag staan, bedacht ik mij dat deze aanrader hier beslist niet mocht ontbreken. Daarom laat ik mijn reactie hier achter in de hoop dat ik anderen hier ook blij mee kan maken naast mijzelf.

Een mobiel heb je dag en nacht bij je (tenminste ik wel), je moet er niet aan denken als je deze onbeschermd overal mee naar toe neemt en de kans groot is dat je mobiel beschadigd of stuk raakt. bijvoorbeeld door vocht of wanneer je de mobiel laat vallen. Met de juiste bescherming kun je deze kans echt verkleinen tot nihil. 

hoes iphone 7

Nooit meer mijn mobiel kwijt

Wat ik ook een pluspunt vind, is dat je je mobiel kunt verfraaien met een bescherming die in elke kleur wel is te vinden. Ook kun je kiezen voor diverse prints of materiaalsoorten.

De reden dat ik voor een felgekleurde hoes voor mijn iPhone 7 heb gekozen. Is omdat ik altijd mijn mobiel kwijt ben, terwijl deze dan altijd gewoon vlak in mijn buurt ligt. Nu kan ik dit niet meer missen, zelfs niet als mijn handtas weer een afgeladen vol is dan pik ik mijn mobiel er direct uit. 

hoes iphone 7