Een uitvaart in Rotterdam

De uitvaart Rotterdam goed geregeld door: Maasstad Uitvaartzorg. De telefoon gaat en daarna was het even stil, het enige wat mijn moeder nog kon uitbrengen was dat haar zus plotseling was overleden, mijn tante dus. Omdat mijn tante nooit een relatie heeft gehad en verder dus ook geen kinderen, moest mijn moeder alles omtrent de begrafenis gaan regelen. Gelukkig was mijn tante goed verzekerd en was slechts één telefoontje naar Maasstad Uitvaartzorg genoeg om alles te laten regelen. De medewerkers van deze organisatie weten als geen ander wat er allemaal bij een begrafenis komt kijken en wat er allemaal geregeld moet worden.  

De wensen van mijn tante

Hoewel het nooit te sprake is gekomen had mijn tante alles wel op papier gezet. Zo had zij haar favoriete muziek en de kleur van de bloemen hierin beschreven. De rouwkaarten, en een passende tekst wat hierin moest staan hebben wij met de hulp van de medewerker van Maasstad uitgezocht. Ondanks dat er veel geregeld moest worden hebben wij veel steun gehad aan de begrafenisondernemer.

De begrafenis was een zeer mooie plechtigheid met mooie muziek en veel familie en vrienden. Ondanks het allemaal heel moeilijk was om te beseffen dat mijn tante er niet meer is hebben wij haar toch een mooie afscheid kunnen geven.