Gelukkig heb ik overal internet

Natuurlijk is het niet normaal hoe iedereen tegenwoordig met zijn of haar mobiel over straat loopt. Ik erger me er vooral aan als ik in een winkel in de rij staat, en voor mij iemand druk in gesprek is op de telefoon, ook tijdens het afrekenen, lekker onpersoonlijk. En dan nog maar gezwegen over al die Pokémon jagers die je bijna voor je sokken rijden als ik mijn honden uitlaat. Natuurlijk kan het wel eens handig zijn als je overal internet hebt, daar kwam ik laatst wel achter. Ik ging een paar dagen op vakantie naar het buitenland, en had speciaal voor deze vakantie een speciale bundel gekocht om overal internet te hebben. Het was namelijk zo dat mijn zusje bijna was uitgerekend, en wat is leuker zodra ze is bevallen dat ik mijn neefje of nichtje kan zien via het internet. Omdat ik dan niet meteen naar huis hoef, hoewel ik dat wel zal willen, maar een vlucht overboeken kost best wel veel geld. Daarom was de enige optie om overal internet aan te schaffen. Ik was enorm aan het genieten van mijn vakantie, en stiekem vond ik het wel fijn om daar internet te hebben, zo kon ik elke dag de krant lezen.  laptop-731904_640

Mijn neefje is geboren

Al heel vroeg in de ochtend ging mijn mobiel, het was mijn zus, ze was die nacht bevallen van een zoon. Natuurlijk meteen mijn laptop aangezet voor een live chat, wat was ik blij dat ik die bundel had gekocht, nu kon ik mijn kersverse neefje al bewonderen. cropped-op-het-strand-bellen-en-pc