Ken jij snackmobiel.nl al?

Snackmobiel.nl

Snackmobiel.nlEen tijdje terug ben ik op Snackmobiel.nl terecht gekomen en daar heb ik toen meteen geboekt. Mijn zoontje heeft namelijk over ongeveer een maand zijn verjaardag en dat gaan wij groots vieren. Hierbij komen er ongeveer 100 mensen. Hij heeft namelijk eerst op een andere school gezeten en daar heeft hij ook nog veel vrienden van. Onze families zijn best wel groot en die hebben wij ook allemaal een uitnodiging gestuurd. Het leuke is dat hij zelf nog helemaal niets door heeft en wij hem dus echt kunnen gaan verrassen. Ik heb iedereen gevraagd of zij op tijd willen komen, zodat zij er zijn als hij thuis komt van school. Dit betekent wel dat het ongeveer tijdens etenstijd is en daar wilde ik natuurlijk wel rekening mee houden. Nu wilde ik het ook niet te moeilijk maken, want smaken verschillen nu eenmaal. Het enige waarvan ik bijna zeker weet dat iedereen het lust, is friet. Daarom was dit echt de perfecte oplossing voor deze dag.

Geslaagde middag

Snackmobiel.nl

Uiteindelijk heb ik nog wel even contact opgenomen met snackmobiel.nl om te vragen wat de mogelijkheden waren. Toen vertelde zij mij over de verschillende pakketten en heb ik de duurste gekozen. Ik wil namelijk niet besparen, omdat dit iets is wat hij zit zijn hele leven gaat herinneren. De kroketten die ik heb gegeten deze dag waren heerlijk en ik kan het dus iedereen aanraden om dit bedrijf in te huren. Het kan echt voor elke gelegenheid, dus neem zeker eens een kijkje op hun website!