Overgestapt op elektrisch roken

DAMPHUIS_LOGO

Mijn moeder rookte al erg lang normale sigaretten. Het leek ons daarom ook een goed idee om over te stappen naar elektrisch roken omdat dit een stuk gezonder is dan het roken van normale sigaretten en het haar niet lukte om gelijk helemaal te stoppen met roken.

De vapes van Damphuis 

Toen we op het internet op zoek ging naar elecktrisch roken kregen we erg veel zokeresutlltanv an zeer veelv erschiledlen bedrijvend at vapes aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Damphuis ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft een belangrijk vindt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

vapor

Zeer veel keuze tussen verschillende vapes 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor mijn moeder zeer veel keuze had tussen zeer veel verschillende vapes. Nadat zij een aantal vapes met elkaar had vergeleken besloot zij om over te gaan tot een aankoop. Haar vape werd erg snel geleverd en ze rookt nu geen normale sigaretten meer.