Shabbies Outlet

Ben jij een fan van Shabbies? Dan is deze Shabbies Outlet zeker iets voor jou!

Over Shabbies

Shabbies Amsterdam is een onderdeel van het bedrijf
Fred de la Bretonière. Het bedrijf zelf bestaat uit 2 compleet verschillende merken met compleet andere producten. De producten zien er misschien totaal verschillend uit maar een ding is hetzelfde bij alle producten, namelijk de uitstekende kwaliteit. Schoenen worden allemaal gemaakt van
hoogwaardig, plantaardig gelooid leer, dit geeft een kwalitatief goede en dure uitstraling. in 2004 heeft Fred de la Bretonière zijn oude ontwerpen uit de jaren 80 omgezet naar hedendaagse laarsjes, accessoires en schoenen. De producten van Shabbies zijn erg stoer en casual. Vooral de bruine en de zwarte Shabbies zijn razend populair. Neem een kijkje bij To Be Dressed voor het grote assortiment aan Shabbies.

Persoonlijke ervaring

Zelf heb ik meerdere paren Shabbies (waaronder de zwarte en bruine) gekocht bij de Shabbies outlet. Ik ben ontzettend tevreden over deze schoenen. De schoenen passen echt bijna overal bij dus het is erg makkelijk te combineren. Ik weet nog toen ik mijn eerste paar Shabbies kocht. Ik was verbaasd over de kwaliteit van deze schoenen. Ik heb sommige paren al meer dan 3 jaar en ze zien er nog steeds geweldig uit. Het leer blijft mooi, zelfs als het nat geweest is droogt het mooi op. Ik raad iedereen aan om tenminste één paar Shabbies te kopen want ze zijn echt geweldig. De site To Be Dressed is erg fijn in gebruik en er is een groot aanbod aan schoenen.

Neem vooral een kijkje op de site en zie het voor jezelf!