Uitdagend trainen bij sportschool in Deventer

Crossboxing

Al een hele tijd was ik op zoek naar een leuke sportschool in Deventer. Ik wil namelijk graag trainen maar aan apparaten hangen vind ik maar saai. Andere sporten zijn niet aan mij besteed dus ik zocht eigenlijk een vorm van fitness wat net wat meer uitdaging biedt. Ik heb gekeken naar bootcamp maar ik hoef niet zo nodig buiten te sporten. Het was nog best wel een klus om iets te vinden dat bij me past en waar ik me fijn bij voel.

Sportschool in Deventer

Fit for Life: sportschool in Deventer

Via een vriendin kwam ik terecht bij Fit for Life. Bij deze sportschool in Deventer kun je diverse trainingen volgen in groepsverband. Tijdens de trainingen wordt gebruik gemaakt van functionele attributen maar ook van bokszakken en zelfs een klimrek. Geen apparaten maar echt trainen met je eigen lichaamsgewicht. Voorbeelden van trainingen die bij Fit for Life worden gegeven zijn bijvoorbeeld HIIT 30, Crossgym en Crossboxing. Dit zijn efficiënte en effectieve trainingen die naast intensief ook erg uitdagend en leuk zijn.

Fit for Life

Trainen in groepsverband

Doordat je bij deze sportschool in groepsverband traint, kun je ook elkaar motiveren. Je wilt niet onderdoen voor de ander waardoor er een soort natuurlijke concurrentie ontstaat zonder dat je het gevoel hebt dat je tekort schiet. De instructeur motiveert je om het onderste uit de kan te halen en zorgt ervoor dat je ook de oefeningen op juiste wijze uitvoert. Een leuke en uitdagende manier om in shape te komen en fitter en sterker te worden. In de trainingen worden diverse sporten geïntegreerd. Denk aan boksen, atletiek, gewichtheffen en gymnastiek. Elke training is daarvoor weer anders waar je altijd met plezier naar een training gaat en met een goed gevoel de training eindigt.