Wat te doen op zaterdagavond als student?

Je bent de hele week vroeg opgestaan voor school of werk. Drukke week gehad en eindelijk is het dan weekend. Tijd om wat te doen met vrienden en vriendinnen. Lekker feesten of gewoon een borreltje drinken. Alleen wat als je nou geen planning hebt dit weekend, en wel wat wilt doen natuurlijk. Om dit te voorkomen hebben wij een paar tips gegeven wat je altijd kan doen op de zaterdagavond. 

Laten we meteen beginnen!

De club of de kroeg

Nu de corona regels weer wat minder streng zijn kan je altijd op zaterdagavond de club of de kroeg bezoeken. Kroeg of club, iedereen heeft hier een voorkeur in natuurlijk. Een avond uit is nooit verkeerd. Lekker met je maten of je vriendinnen net iets teveel drankjes drinken en doen alsof je kan dansen. Na een avondje uit heb je altijd wel wat leuke verhalen te vertellen. Als je geen geld wil uitgeven is dit natuurlijk geen goede oplossing of je moet het bij een paar drankjes houden.

Andere uitgaansgelegenheid dan normaal

Probeer een keer een andere uitgaansstad dan normaal. Iets waar je nog nooit geweest ben. Ga je normaal gesproken altijd uit in Amsterdam? Probeer dan bijvoorbeeld Haarlem, Leiden of Rotterdam. Zolang je het niet probeert, weet je ook niet hoe het is. Een nieuwe omgevings zorgt ook altijd weer voor nieuwe situaties. Laat je een keer verrassen!

Huisfeest

App je vrienden en vriendinnen of er een huisfeest in de buurt is. Het voordeel aan een huisfeest is dat je alleen je eigen alcohol meeneemt. Muziek, locatie is al geregeld. Er zijn altijd huisfeestjes gaande. Als het niet lukt, kan je altijd nog naar een studentencampus. Daar zijn genoeg huisfeestjes. Ook kun je altijd zelf een huisfeest organiseren. Nodig wat gezellige mensen uit en laat iedereen zelf te alcohol meenemen. Een potje bierpong is ook altijd leuk! Daarvoor heb je wel redcups en pingpongballetjes voor nodig.

Wijn proeverij

Heb je vrienden of vriendinnen die van wijn houden? Top! Ga samen naar een slijterij of een wijnspeciaalzaak en haal een aantal verschillende soorten wijn. Dit is iets wat je kan doen met een klein groepje. Leuk voor een wat rustigere zaterdagavond. 

https://www.easy-out.nl/