Wij gaan paintball spelen!

paintball

Onze zoon is vorige week 10 jaar geworden. Hij wilde graag met vrienden paintball spelen, iets waar ik niet bepaald goed in ben. Toch wilde ik hem dit als verjaardagscadeau overhandigen zodat hij heerlijk kon met zijn vriendjes. Het liefst wilde ik wel een bedrijf hier in de regio zien te vinden zodat wij niet al te ver hoeven te rijden met de kinderen. Zodoende had ik toen die tijd besloten om te gaan zoeken op het internet naar een plek waar hij kan paintballen met zijn vriendjes. Dit leidde mij vrijwel meteen naar de website van paintballhillegom.nl.

paintball

Praktisch om de hoek!

Tijdens het zoeken op internet ben ik terecht gekomen bij een paintball bedrijf welke praktisch bij ons om de hoek zit. Toevallig waren de kosten welke zij hanteren ook nog eens binnen mijn budget! Hierdoor was het voor mij vrij snel duidelijk dat het organiseren van een verjaardagsfeest voor onze zoon gerealiseerd kan worden. Wij hebben expres gewacht tot het laatste moment om het aan onze zoon te vertellen. Het moment dat wij onze zoon hebben verteld dat hij gaat paintballen met zijn vrienden was hij dolenthousiast. Zijn dag kon gewoon niet meer stuk!

paintball

Perfect geregeld

Bij binnenkomst hebben zij allen wat te drinken gehad. Ook werd de juiste kleding gepast en direct aangetrokken. Mijn zoon en zijn vriendjes hebben een onwijs leuke dag gehad. Dit allen dankzij de goede service welke paintballhillegom.nl verleent!