Beauty Bear

Kunnen jouw huid, haar en nagels wel een oppepper gebruiken? Beauty Bear gelooft dat schoonheid van binnenuit komt en heeft verschillende supplementen ontwikkeld om jou te laten stralen. Het Deense familiebedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de productie van voedingssupplementen. Beauty Bear heeft vier soorten voedingssupplementen op de markt gebracht. Eén voor een volle en glanzende haardos, één voor een stralende huid, één voor sterke nagels en één voor een intense bruine teint. Alle supplementen zijn in de vorm van een beer en hebben een lekkere smaak.

De gummyberen brengen je innerlijke schoonheid naar voren, want beauty komt immers van binnenuit. Door gezond te eten en voldoende te bewegen, is ons lichaam in staat om onze gezondheid uit te stralen. Maar soms kan ons lichaam wel wat extra vitaminen gebruiken om te stralen. De gummyberen van Beauty Bear bevatten een flinke dosis van de vitaminen en mineralen die nodig zijn om jouw huid, haar en nagels te versterken en nog mooier te laten worden. De supplementen bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en zijn helemaal vegan.

Bij Beautyfashionshop bieden we een pakketje aan van de vier verschillende soorten Beauty Bear supplementen zodat je ze voordelig uit kan proberen. Je hoeft dus niet te kiezen of je liever lange nagels wil of een perfecte bruine teint. Alle gummyberen kunnen tegelijkertijd ingenomen worden. Laat die schoonheid maar zien!

De Beauty Bear Skin Vitamines laten dankzij vitamine A, zink en ceramiden de huid stralen. Deze zal soepeler, vitaler en egaler worden, al na twee maanden. Deze variant heeft de heerlijke smaak van framboos. De Beauty Bear Tan Vitamines zorgen ervoor dat je langer een gebruinde teint behoudt. De formule bevat caroteen en acerola die je huid in staat stellen om sneller bruin te worden. Deze gummyberen smaken naar perziken. De Beauty Bear Hair vitamines bevatten onder andere vitamine C, foliumzuur, vitamine B12 en jodium. Allemaal vitamines en mineralen die essentieel zijn om je haar gezond te laten worden. En gezond haar, is mooi haar. Deze variant heeft de heerlijke smaak van zwarte bes. Tot slot zit de Beauty Bear Nail Vitamines in het proefpakket. Deze smaakt lekker fris naar groene appels. Dit supplement zorgt voor sterke en gezonde nagels dankzij vitamine B6 en zink.

De set van Beauty Bear is voor een voordelige prijs te verkrijgen bij Beautyfashionshop. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de beste aanbiedingen.