Dsquared sale

Dsquared is de laatste tijd uitgegroeid tot een erg groot merk. Je ziet veel mensen over straat lopen in de mooie creaties. Wil jij daar ook bij horen? Neem dan een kijkje bij de Dsquared sale op Couture Fashion en loop binnen de kortste keren zelf ook in deze creaties. Hoor er weer helemaal bij dankzij de goedkopere kleren van Couture Fashion!

Over Dsquared sale

Dsquared is een erg populair merk waar ze veel verschillende productsoorten verkopen. Ze hebben in hun assortiment bijvoorbeeld: Broeken, jasjes, schoenen, riemen en hoofdaccessoires. Deze unieke creaties zorgen ervoor dat jij mooi opvalt en er altijd stijlvol uitziet. Dsquared is opgericht in Canada door de broers Dan en Dean Caten. De twee broers zijn in 1991 vertrokken naar Milaan om hun mode merk te gaan beginnen. Dsquared staat voornamelijk bekend om zijn jeans. De jeans zijn vaak of extreem strak of extreem ruim gesneden. De jeans zitten erg laag en hebben grote of zeer kleine leren patches. De broeken hebben vaak bijzondere sluitingen en washings. De broeken worden gemaakt met een soort erotische knipoog naar de modewereld en een vintage uitstraling.

Eigen ervaring

Mijn zoon draagt het liefst alleen maar kleding van Dsquared. Ik vind het zelf alleen een beetje prijzig, ik wilde hem niet teleurstellen en ging daarom opzoek naar aanbiedingen op het internet. Ik kwam uit bij deze site. Ik heb hier al wel eens van gehoord en ik moet zeggen ze overtreffen mijn verwachtingen. het zijn goede aanbiedingen en het is een erg fijne site. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar wat goedkopere merkkleding.