De weg op met een E Dolly

Bakfiets elektrisch

Wil je altijd fietsen in weer en wind met een modieuze en trendy bakfiets? Dan is de bakfiets elektrisch echt iets voor jou. Geen groot gevaarte maar een trendy model die elektrisch wordt aangedreven door een sterke 600Wh accu. Wat voor weer het ook is, nu is er geen reden meer om thuis te blijven. Zelfs in een regenbui kun je nog de kinderen naar school brengen, maak gebruik van de kunststof luifel voor de bakfiets. Deze zorgt ervoor dat de kinderen droog aankomen op school.

Unieke rijeigenschappen

Bakfiets elektrisch

Met de bakfiets elektrisch profiteer je altijd van soepele rijeigenschappen, wendbaar en comfortabel zoef je door het stadsverkeer heen. Het brede stuur van de fiets maakt dat je eenvoudig iedere bocht kan maken. Maar ook de ruimte tussen het stuur en het zadel is met opzet ruim gehouden, zo heb je niet alleen een eenvoudige opstap maar ook veel bewegingsruimte. De onderdelen van de bakfiets zijn stuk voor stuk met de grootste zorg vervaardigd, ontworpen in eigen land. Van de bak tot aan de kleinste onderdelen van de fiets. 

Testen in de showroom

Bakfiets elektrisch

Je hebt de keus of je de bakfiets elektrisch thuis wilt testen of in de showroom in Utrecht. De fietsen worden niet verkocht in de winkel, vanaf 2018 vindt er een persoonlijke afspraak plaats voor het kopen. Direct contact betekent ook korte lijnen als er iets gerepareerd moet worden, geen winkel die de fiets op moet sturen. Maar van Dolly komen zij aan huis om de reparatie of servicebeurt uit te voeren. Service moet niet alleen gelden als je een bakfiets koopt maar ook als er gedaan moet worden.