Occasion in Huissen

paul van dalen

Occasion in Huissen, was mijn zoekopdracht na het behalen van mijn rijbewijs. Eindelijk was het zover dat ook ik een eigen auto kon gaan kopen. Na lang sparen en 2 x zakken voor mijn rijbewijs, kun je je voorstellen dat ik niet meer kon wachten. Omdat ik in Huissen woon, was het natuurlijk voor de hand liggend om hier ook op zoek te gaan naar een goedkope maar goede auto. Al snel kwam ik op het internet de website, paulvandalen.nl tegen. In een oogopslag wist ik dat deze zelfs bij mij in de buurt was. Wat een ruim aanbod vond ik hier!

Samen met mijn vriend ben ik hier eens de tijd voor gaan nemen. De volgende dag zijn wij een bezoek gaan brengen aan de showroom. Ik had twee auto’s waar ik zeker wel interesse naar had. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en we mochten de tijd nemen om te kijken in beide auto’s. Al snel had ik mijn keuze gemaakt maar volgens mijn vriend moest ik echt een proefrit maken. Tijdens de proefrit raakte ik erg enthousiast. Je kunt wel raden wat de volgende stap was.

Occasion in Huissen

Occasion in Huissen voor een eerlijke prijs

De occasion in Huissen waar ik de proefrit mee heb gedaan moest beslist mijn eerste auto worden. Als klap op de vuurpijl wist mijn vriend er zelfs nog een goedkopere prijs van te maken. Met het overige geld kon ik er een mooie radio voor kopen met navigatie zelfs. Kortom, ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf en ik zal hier dan ook met zekerheid mijn auto in onderhoud brengen. 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie. Je zal al snel zien waarom ik een tevreden klant ben van dit bedrijf. 

Werkplaats