Dit doet een medewerker projectadministratie

project

Hebben jullie al eens gehoord van de functie medewerker projectadministratie? Ik zag eens de vacature hiervoor voorbij komen en hoewel ik er niets van af wist, raakte ik wel geinteresseerd. De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend, omdat je elke keer in een ander project functioneert. Dat kan bijvoorbeeld zijn het openen van een nieuwe winkel, maar ook de reorganisatie van de teams in jouw bedrijf. Bedenk het maar, alles is een project. Als medewerker projectadministratie ligt jij de project managers in over de voortgang en bewaak je ook de budgetten. Het lijkt mij erg leuk werk en daarom ben ik gaan zoeken naar de opleiding die ik moet gaan doen, als ik hiervan mijn werk wil maken. Al snel kwam ik bij Fabius online terecht en daar zag ik staan dat er voor deze opleiding geen vooropleiding nodig is en je al binnen 1 jaar klaar kunt zijn met 1 ochtend of 1 avond in de week les. Dat is helemaal super natuurlijk, want daarnaast kan ik dus gewoon blijven werken. Dat lijkt me ideaal.

project

Goed bedrijf gevonden

Het is altijd prettig als je snel een goed bedrijf vindt. Ik bespaar jullie nu het zoeken door te laten weten dat ik voor opleidingen al een goed bedrijf heb gevonden. Fabius opleidingen doet er alles aan jou klaar te stomen voor het werkveld. En als jij nog niet helemaal zeker bent van de opleiding, kun jij bij hen te rade gaan. Ook kun je kosteloos en vrijblijvend brochures aanvragen! Ik wil in ieder geval graag een medewerker projectadministratie worden.

 

project