Geen echte vakantie zonder zwembadpret

Ga je met het hele gezin op vakantie naar de camping dan is een zwembad onmisbaar natuurlijk. Vakantie en zwemmen horen nu eenmaal bij elkaar, zoek je een camping met zwembad en faciliteiten dan kun je niet om de Leistert heen. Een geweldig buiten golfslagbad voor kinderen en volwassenen, of waan je even in tropische sferen in het subtropisch zwemparadijs. Glijbanen, bubbelbaden alles wat een echte vakantie moet hebben vind je op deze camping. Kinderen zijn lekker actief bezig en de ouders komen helemaal tot rust.

Camping met zwembad

Compleet zwembad met veel faciliteiten

Als we het over een camping hebben met een zwembad dan bedoelen we ook een zwembad, niet zomaar een bad waar je in kunt springen om af te koelen. We hebben het dan over een peuterbad met toestellen om te spelen voor de kleinste vakantiegangers, familieglijbaan, een waterglijbaan, een snackcorner voor als je honger krijgt tijdens het zwemmen. Een stroomversnelling waar de kinderen ook door kunnen, bubbelbaden om te relaxen en nog veel meer. Nergens vind je een compleet zwembad zoals op de Leistert.

Keuze van overnachten

Camping met zwembad

Waar je ook van houd, op het vakantiepark van de Leistert kom je aan je trekken. Houd je van rust, lekker rustig op een stil plekje of gezellig met andere kampeerders op het grote veld. Aan jou is de keus, waar jij of je gezin zich prettig bij voelt. Zelfs wanneer je geen eigen tent of vouwwagen hebt zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om te overnachten. Een Cabin, Lodge of een safaritent, de keuze is groot. De één is wat luxer dan de ander, maar een ding hebben ze allemaal gemeen. Genieten van alle faciliteiten en evenementen die de camping heeft te bieden voor jong en oud.