Keuze genoeg uit cafes Rotterdam

Iedereen die wel eens in het centrum van Rotterdam is geweest weet maar al te goed dat hier genoeg café’s te vinden is. Ook als je gaat zoeken op cafes Rotterdam krijg je een gehele overzicht te zien met de café’s hier in de regio. Ook ik wilde namelijk maar al te graag een geschikte café zien te vinden waar ik heerlijk kan genieten van een drankje met vrienden of collega’s. 

bar-604633_960_720-250x166

Zo heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken naar een café waar wij aankomend weekend kunnen verblijven. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Café Bloemfontein. Hier is het mogelijk om heerlijk te genieten van een drankje onder de rook van Rotterdam. Het feit dat het hier mogelijk is om tegen een zeer aantrekkelijke prijs een biertje of iets anders te drinken maakt het toegankelijk voor een ieder. Zo hebben we besloten om hier vanavond een biertje te gaan drinken om vast te kijken hoe dat het hier is alvorens we aanstaande weekend met een groep hier gaan zitten. Ik hoop in ieder geval van harte dat ik het eindelijk gevonden heb!