Uit eten in Nijmegen moet jij eens hier doen!

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in NijmegenUit eten in Nijmegen is iets wat ik jaarlijks meerdere keren doe met verschillende mensen. Sowieso ga ik jaarlijks altijd een keer met mijn vriendinnen ergens lekker een hapje eten en drinken. Ieder jaar moet iemand anders hiervoor een restaurant uitkiezen. Dit keer was het mijn beurt en daarom ben ik toen op zoek gegaan naar een leuke plek voor ons. De weersvoorspelling zag er erg goed uit, dus ik wilde ook graag iets vinden waar wij lekker buiten konden zitten met een wijntje. Het fijne is dat niemand van onze vriendinnen een allergie of dieetwens heeft en daarom kon ik uit heel veel verschillende dingen kiezen.

Hier gingen wij uit eten in Nijmegen

Uiteindelijk zijn wij uit eten in Nijmegen gegaan en dan om precies te zijn bij Le Steak. Hier had ik al vaker goede verhalen over gehoord, maar zelf was ik er nog nooit geweest. Wel was ik er nieuwsgierig naar, want iedereen die ik erover had gehoord, was onwijs positief. Toen ik op de website ging kijken, zag ik dat zij een speciaal menu hadden voor groepen. Dat is vaak wel slim om te doen, want daardoor krijgt iedereen het eten tegelijkertijd. Soms kan het nog wel eens zo zijn dat dit niet het geval is wanneer je dat vooraf niet doorgeeft.

Een ongelofelijk leuke avond

Uit eten in Nijmegen

Ik ben heel erg blij dat ik voor dit restaurant heb gekozen om uit eten in Nijmegen te gaan. Iedereen heeft heerlijk genoten deze avond en de gerechten waren stuk voor stuk heel erg lekker. Dat is ook de reden dat ik hier vorige week ook nog een keertje met mijn vriend naartoe ben geweest. Hij is een echte vleeseter en ik vond dat hij de biefstuk van deze gelegenheid ook echt eens moest proeven. Ook hij vond het mega lekker, echt een aanrader dus!