Ontdek de vele mogelijkheden met een stijlvolle stalen schuifdeur

Als je op zoek bent naar manieren om je interieur wat pit te geven, dan kun je het subtiel aanpakken en gewoon kijken naar de mogelijkheden met bijvoorbeeld een gewaagd schilderij op de muur of een trendy meubel. Je kunt het ook wat rigoureuzer aanpakken door een complete deur te vervangen door een industriële stalen schuifdeur. Deuren worden vaak niet gezien als sfeermaker, omdat het vooral praktische objecten zijn die het mogelijk maken om kamers af te sluiten en die een doorgang verschaffen wanneer je deuren opent. Maar juist omdat deuren een substantieel deel van een muur in beslag nemen, zijn het perfecte objecten om in te zetten als sfeermakers. Maar in dat geval moet je uiteraard wel deuren gebruiken die impact hebben op het interieur. De standaard witte of lichtgekleurde deur met een simpele deurklink heeft dan ook niet zoveel effect. Maar een stalen deur heeft des te meer effect en als je ook nog eens kiest voor een stalen schuifdeur, dan spat de impact er natuurlijk helemaal vanaf. Niet alleen heb je dan een compleet andere deur, maar ook het hele mechanisme waarmee je de deur open en dicht kan doen is dan anders. Het is wat dat betreft dan ook een ideale sfeermaker, maar misschien wel wat aan de gedurfde kant. Het is opeens wel een stuk staal in je woning. Aan de andere kant, als je al een industrieel ingerichte woning hebt, dan is het natuurlijk een kleine stap om daar ook een industriële stalen schuifdeur in te plaatsen. Je hebt wat dat betreft meerdere opties voor wat betreft stalen schuifdeuren. Zo kun je de stalen schuifdeur in een verder ‘normale’ woning plaatsen als gedurfde sfeermaker, maar je kunt de stalen schuifdeur uiteraard ook gebruiken voor een woning waar deze gewoon sowieso perfect in past vanwege de stijl van de rest van je interieur. Kijk dan ook gerust eens op de website van mr-noir.nl om gelijk te ontdekken hoe een mooie stalen schuifdeur eruit ziet. Je kunt dan alvast visualiseren hoe een dergelijke deur in jouw woning zou staan. Als je denkt dat een stalen schuifdeur mooi zou staan in jouw interieur, dan kun je meteen ook contact opnemen met de experts van mr-noir.nl. Zij kunnen je dan verder helpen met het selecteren van de juiste zwarte stalen schuifdeur en kunnen ook aangeven wat er thuis nodig is om deze deur te kunnen plaatsen. Er moet immers ruimte worden gecreëerd voor het schuifmechanisme en de deur moet, wanneer deze is geopend, ook plek hebben tegen de muur waar de deur voorlangs wordt geschoven. 

Bestel de stalen schuifdeur bij Mr Noir 

Als je op zoek bent naar een mooie deur gemaakt van staal, dan ben je bij Mr Noir zeker aan het juiste adres. Stalen en zwarte materialen zijn het handelsmerk van Mr Noir. Hier kun je dan ook terecht voor verschillende stalen deuren. Mocht er een mooie deur voor je tussen zitten, dan kun je een beroep doen op de website van mr-noir.nl. 

Het assortiment van mr-noir.nl

Eenmaal op de site kun je ook de rest van het assortiment bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij Mr Noir terecht voor: 

  • Stalen trapleuningen
  • Stalen schoenrekken
  • Pellet kachels