Wie schrijft die blijft!

In het digitale tijdperk van tegenwoordig wordt nog maar weinig gebruik gemaakt van pen en papier. Toch worden geschreven berichten, brieven of kaarten erg gewaardeerd door het persoonlijke karakter ervan.  Om zo’n geschreven tekst nóg beter te maken is het schrijven met een goede pen van groot belang.  Op de website van pengraveren.nl kan u terecht voor verschillende soorten luxe pennen van onder andere Parker, Waterman, Lamy en Montblanc. Ieder merk heeft zijn eigen karakter, uitstraling en kwaliteit waardoor er voor iedereen een passende pen te vinden is. Wij bieden ook pennensets aan. Hierbij heeft u keuze uit twee verschillende soorten pennen tegelijk. Alle pennen zijn hierbij te combineren. Van vulpen tot balpen en van rollerbal tot vulpotlood.

De pennen moeten natuurlijk voorzien worden van inkt om te kunnen blijven schrijven. Ook deze inktvullingen hebben wij vanzelfsprekend in ons assortiment. Zo hebben we de Parker pen vulling, maar ook de verschillenden vullingen voor Waterman, Lamy en Montblanc pennen liggen in de schappen.

Lamy pennen

Een zeer populair pennenmerk is Lamy. Op onze website kan u hiervoor terecht in de Lamy winkel. Hier heeft u keuze uit het ruime assortiment van Lamy. Deze goed in de hand liggende pennen van Duitse kwaliteit maken langdurig schrijven een genot! Deze pen wordt zo ontzettend gewaardeerd door de relatief voordelige prijs tegenover de geweldige kwaliteit. Voor nog geen 10 euro kan u al een mooie Lamy pen aanschaffen. Maar ook in het hogere, dure segment doet Lamy niet onder voor andere merken.

Waterman Pennen

Ook het merk Waterman staat zeer hoog aangeschreven. De pen is erg herkenbaar door zijn typische Waterman design. Waterman is de Franse Parker pen, met een styling en vormgeving van Franse elegantie. Waterman ontwierp begin vorige eeuw een clip aan de pen, zodat de pen in een borstzak gedragen kon worden zonder eruit te vallen. Een idee en ontwerp dat zo goed was, dat er inmiddels geen pennen meer te vinden zijn zonder deze clip.