Stop de bloeding op de juiste manier!

G4S

Stop de bloeding! Weet jij eigenlijk wel hoe dat je dit kunt tegenhouden? Niet veel mensen maken het waar om een bloeding te laten stoppen. In de meeste gevallen is bij het zien van bloed al een opgave om het werk naar behoren uit te voeren. Zelf ben ik sinds enkele maanden BHV geworden. Dit omdat ik maar al te graag andere wil gaan helpen mocht er iets gebeuren. Voor een half jaar terug had ik namelijk een ongeluk gezien en daar schrok ik enorm van. Op de automatische piloot ben ik de gewonden mensen gaan helpen. Dit gaf mij een onwijs goed gevoel dat ik iets kon doen voor een ander. Nadat alles was geregeld en besproken kon ik mijn weg vervolgen. Bij thuiskomst had ik het met mijn partner besproken en zij vertelde mij ook meteen dat ik BHV moet worden.

Stop de bloedingStop de bloeding leer je via G4S!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om BHV te worden. Overigens wilde ik dit eerst met mijn collega’s bespreken. Wellicht dat er nog iemand is die met mij deze training wilt gaan doen.

Stop de bloeding

Een vergadering heb ik vervolgens ingelast en ben het met mijn collega’s gaan bespreken. In een mum van tijd stonden er nog drie andere collega’s op die graag hieraan mee wilde doen! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om het met z’n allen te volgen. Zodoende kwam ik terecht op de website van G4S. Hier is het mogelijk om te leren hoe dat je een bloeding kunt stoppen. Op de juiste manier een tourniquet plaatsen blijft onwijs van belang. Doe je dit namelijk niet op de juiste manier, dan kan het erger aflopen en dat wilt iedereen natuurlijk voorkomen. Neem anders zelf ook eens een kijkje op de website van G4s!