Ik heb een Xterior horeca parasol

Ik ben erg blij dat ik een Xterior horeca parasol heb besteld voor het terras voor mijn eigen restaurant. Als jij een eigen zaak hebt zijn er zoveel dingen waaraan jij moet denken. Zeker als jij net open bent zoals ik. Het is van de ene kant erg fijn om eigen baas te zijn want daardoor heb jij erg veel vrijheid. Van de andere kant brengt het veel verantwoordelijkheid en geregel met zich mee. Gelukkig kan ik daar goed mee om gaan. Ik ben ook erg blij dat ik een vrouw heb die mij bijstaat als het allemaal even te druk wordt in de zaak of achter de schermen.Xterior horeca parasol

Ik kies voor kwaliteit

De Xterior horeca parasol is van zeer goede kwaliteit, dat is wel nodig want ik wil dat de gasten fijn buiten kunnen zitten zonder dat zij last hebben van de regen of juist een te felle zon. Ik had al eerder zo’n ding gekocht maar die was kapot gegaan toen er een storm was. Nu heb ik ervoor gekozen om te investeren in een van echt goede kwaliteit. Het terras lag er gelijk weer gezelliger bij, zeker nu ik ook kleine lampjes heb toegevoegd.