Allerlei verschillende activiteiten Veluwe

Moet je nog wat regelen voor het familie uitje, ga je iets doen met je vrienden of vriendinnen en weet je niet wat of zoek je nog naar een uitje voor je bedrijf en je werknemers. Dan ben je bij Een dagje uit Veluwe aan het juiste adres. Ze hebben verschillende activiteiten Veluwe voor je klaar staan om te volgen.  Dit zijn activiteiten als kaas maken, een oldtimer rijden en nog veel meer. Je kan lekker een dagje of weekend weg en het naar je zin hebben midden in de natuur. 

Wat kunnen ze allemaal verzorgen

Er zijn veel verschillende activiteiten Veluwe die je kan volgen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding over een aardbeienkwekerij. Je kan hier alles leren over hoe aardbeien worden gekweekt en wat er allemaal moet worden gedaan voordat ze in de winkel in het bakje belanden. Daarnaast hebben ze ook verschillende spellen als Archery tag en Bubbelbal. Dit is leuk voor de hele familie. Ook kun je met al je vrienden lekker barbecueën midden in de natuur. Leren kaas maken is ook een activiteit die je kan volgen met heel de familie. Tot slot is een koe knuffelen ook niet uitgesloten.

De mensen van Een dagje uit veluwe

Uit de liefde voor oldtimers is een dagje uit Veluwe opgestart. Ze hebben een aantal oldtimers gekocht en deze zijn ze gaan verhuren. Ze hebben een aantal mooie routes voor je uitgestippeld. Deze routes kun je natuurlijk ook vergeten en gewoon je eigen route gaan rijden. Zo kan je ook de mooie natuur van de Veluwe bekijken.