Een goede illustrator in Amsterdam

Al een tijd ben ik bezig met het schrijven van een kinderboek en daarvoor was ik op zoek naar een illustrator Amsterdam. Want een boek is geen leuk boek wanneer er geen leuke plaatjes in staan. Van vroeger kan ik mij herinneren dat mijn moeder mij iets wilde voorlezen, maar ik er totaal geen interesse in had. Er stonden immers geen leuke tekeningen bij welke voor mij het verhaal alleen maar leuker maakte. Daarom wilde ik nu alleen maar een professioneel persoon inschakelen om voor mij de mooiste ontwerpen te maken. Deze persoon heb ik eindelijk gevonden, haar naam is Inez de Zwart. 

Mijn boek is af

Het heeft even geduurd, maar ik kan nu zeggen dat ik de schrijver ben van het boek, ‘het lelijke eendje’. Samen met Inez de Zwart hebben wij de puntjes op de -i- gezet. Ik heb het verhaal verzonnen en geschreven en zij heeft als illustrator in Amsterdam meegewerkt. Samen heeft dit tot een geweldig resultaat geleidt waar ik heel erg trots op ben. 

Maar Inez de Zwart heeft nog veel meer dingen waar zij goed in is. Zo heeft zij al meerdere mooie podiums en decors ontworpen. Ook is zij de ontwerper van een mooi kinderservies.