Een siliconen slang van zeer goede kwaliteit

Heeft u voor uw race of rally auto een siliconen slang nodig? Dan bent u bij The Autosport Company aan het juiste adres! Hier hebben ze een zeer groot assortiment en u zal daarom altijd de perfecte siliconen slang vinden die het beste bij u past.

Verschillende soorten siliconen slangen

Er zijn tal van variaties qua slangen. Denk aan een siliconen verloop slang, siliconen koppelstuk, siliconen bocht, siliconen verbinder, siliconen t-stuk, siliconen balg, siliconen vacuümslang en nog veel meer. The Autosport COmpany kan zo goed als alle soorten en maten direct uit voorraad leveren aangezien de voorraad meer dan 18.000 siliconen slangen telt. Alle slangen zijn zowel leverbaar in de kleuren blauw en zwart. Naast de siliconen slangen hebben zij ook een scala aan aluminium buizen en bochten uit voorraad leverbaar. Deze worden gebruikt om de slangen met elkaar te verbinden.

Siliconen slang op maat

Tevens bestaat er de mogelijkheid om slangen op maat te produceren. Dit kan 1 model zijn, maar uiteraard ook een complete siliconen slangen set. Dit doet The Autosport Company met enige regelmaat voor bijvoorbeeld industrie toepassingen, bepaalde machines of auto modellen. Dit is overigens alleen interessant als het meerdere sets betreft. Afhankelijk van de siliconen slang die gemaakt moet worden gaat dit met minimaal 20 stuks per model, aangezien er tekeningen en mallen geproduceerd moeten worden.

The Autosport Company is een erg bekend bedrijf met zeer goede recensies. Een siliconen slang kopen hier is een echte aanrader!