Een zeer uitgebreid assortiment bij de gezondheidswinkel in Tilburg

Iedereen die het over Drogisterij Iris heeft weet als geen ander dat deze Drogisterij Iris, of wel de gezondheidswinkel Tilburg, een zeer uitgebreid assortiment heeft, zoals:

  • Huidverzorging
  • Cosmetica
  • Voedingssupplementen
  • Natuurvoeding

Behalve het grote assortiment hebben alle verkopers die hier werken de nodige diploma’s op zak om je zo nog beter te kunnen helpen. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald product en deze niet in de winkel kan vinden, vraag het dan aan één van de medewerkers zij kunnen je beslist helpen. Via Facebook kan je op de hoogte blijven van alle (nieuwe) producten die in deze winkel te verkrijgen zijn.   

Zeer vriendelijk personeel

Vaak loop ik even deze gezondheidswinkel in Tilburg binnen, ook al heb ik direct niet iets nodig. Vaak loop ik dan weer naar buiten met verschillende producten die in de aanbieding zijn. Vorige week was ik wel specifiek op zoek naar een goede zalf voor mijn schrale huid. Omdat er zoveel verschillende merken in de winkel stonden wist ik even niet meer welke ik moest nemen. Gelukkig dat een medewerkster mij zag twijfelen en vroeg of zei mij kon helpen. Al snel kon zij mij verschillende soorten zalf laten zien waar ik een keuze uit kon maken.