Gezellige mini camping in Brabant, voor jong en oud

mini camping in Brabant

Wij zijn naar een mini camping in Brabant geweest.  Zelf ben ik niet zo een kampeerder, maar nu ik dit heb meegemaakt, wil ik niet anders meer.  Toen mijn man met het idee kwam om afgelopen zomer te gaan kamperen, heb ik er alles aan gedaan om dit van tafel te schuiven. Helaas was mij dat niet gelukt, want onze kinderen hadden ook spreekrecht. 

Meteen werd er naar een leuke plaats gezocht, waar wij meet onze tent heen konden gaan. Ja, een tent hadden wij wel, maar waren hier nog nooit mee op vakantie gegaan. Daar zal dus verandering in gebracht worden. De kinderen waren helemaal razend enthousiast en waren al bezig om plannen te maken voor deze vakantie. mini camping in Brabant

Wat hebben wij genoten op de mini camping in Brabant

Wat heb ij tegen deze vakantie op gekeken. Nog nooit was ik van alles aan het verzinnen om deze boeking om te zetten naar een lekker warm land. Maar helaas was het dan vier tegen één en dat verlies ik dus. Bijna was de dag aangebroken om te vertrekken, alles stond al klaar in koffers.

De dag van vertrek waren de kinderen al vroeg wakker, zij hadden er zin in. Ik zelf was van alles aan het doen, om maar tijd te rekken. Maar na een paar uur moest ik er echt aan geloven. De rit naar de de Gijzel, de plaats waar wij gaan kamperen was heel erg mooi. Helemaal toen wij op plaats van bestemming aankwamen heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat is de natuur hier prachtig, mooi groen en heuvelachtig. Meteen sloeg mij humeur in een vrolijke bui om, deze vakantie kon best wel eens leuk worden.

Inderdaad hebben wij allemaal enorm genoten op deze mini camping in Brabant. De kinderen hebben zich reuze vermaakt in de speeltuin en bij de beestenboel. Volgens gaan wij hier zeker weer heen.  mini camping in Brabant