Hotel Waalwijk

Het leven is goed in het Brabantse land. Reserveer een paarnachten in hotel de kroon ook wel Hotel Waalwijk genoemd. aan slecht 1 overnachting zul je tekort hebben om goed te kunnen ontdekken war de gezelligste provincie in Nederland allemaal te bieden heeft. De beste locatie om tripjes te maken is vanuit Hotel de Kroon, een hotel dat heel goed gelegen is ten opzichten van de bekendste plekken van de provincie.

Hotel de Kroon
Het hotel is geschikt voor iedereen. Of je nou met zijn tweeën op stap bent of met kinderen, alles is mogelijk. Met het hotel in Waalwijk heb je de hele provincie aan je voeten. Zo kun jij makkelijk de omliggende dorpen verkennen zoals Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Waspik. voor een fietstocht zijn dit zeer goede plekken om als pitstop op het terras van een van de gezellige dorpspleinen. Bij het Hotel in de omgeving Waalwijk combineer je vanzelfsprekend met een bezoek aan de Loonse Drunens Duinen. Dit is een uniek natuurgebied dat ook wel de Brabantse Sahara wordt genoemd. het natuurgebied ligt om de hoek bij het hotel dus makkelijk te bereiken via het hotel. Ook kun je lekker winkelen in ’s-Hertogenbosch en bezoek natuurlijk gelijk de prachtige Sint-Janskathedraal. Wil jij in de avond lekker stappen? Dan raden we jou aan om te kijken in het stadje Breda.

Wil jij ook lekker genieten in Waalwijk? Dat kan met Hotel de Kroon. Reserveer nu een kamer en geniet van de luxe en comfort.