Stress voorkomen

stress relax

Stress voorkomen is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter is het mogelijk om samen met Praktijk Yugen de touwtjes in handen te kunnen nemen. Er zijn verschillende soorten stress. Denk bijvoorbeeld wanneer je een examen hebt. Deze spanning valt ook onder dit kopje, maar heeft verder geen invloed op jouw leven, Het is vaak maar van tijdelijke aard. Echter zijn er ook momenten dat je het leven door teveel spanningen, bijvoorbeeld op het werk, niet meer de baas kan zijn. Jouw normale leven kan hierdoor op de kop gaan staan en hierdoor kan jij niet meer goed functioneren. Veel mensen komen hierdoor in de ziektewet en zitten met een flinke burn out thuis. Het is daarom erg belangrijk om de symptomen van jouw lichaam goed in de gaten te houden.

Relax

Help stress te voorkomen

Wanneer jouw lichaam verschijnselen afgeeft, is het tijd om aan de bel te trekken. Vaak kan je hiervoor naar een huisarts gaan, maar meer dan het gaat wel over zal hij of zij niet voor je kunnen doen. Dat is bij Praktijk Yugen heel anders. Hier is een speciale aanpak voor die tot de kern door dingt en hiermee de oorzaak van de klachten kan achterhalen. Elke behandeling wordt begonnen met een kleur- en lichttherapie op de voeten. Hiermee is het mogelijk om een volledige ontspanning te bereiken. De rest van de behandeling wordt geheel op maat gemaakt. Hierdoor leer je beter met spanningen om te gaan.

Ine de Blok

Ine de Blok

Ine de Blok, geboren 1960, heeft zich altijd al een buitenbeentje gevoeld. Tot haar 50e wist zij niet hoe zij hiermee om moest gaan. Na diverse tegenslagen in haar leven, ontdekte zij dat haar hoog gevoeligheid haar de kracht gaf om andere te kunnen helpen. Hierdoor is Praktijk Yugen ontstaan.

” Ik help mensen dichter bij zichzelf te komen zodat ze het leven gaan leven waarvoor ze bedoeld zijn”.