Tip: Autoschade Den Haag

Autoschade Den Haag

Heb jij op de één of ander manier schade aan jouw auto, neem dan contact op met autoschade Den Haag. De exacte naam van deze garage is Direkt en zoals de naam het al zegt, zij nemen direct de werkzaamheden uit handen. Meer dan 20 jaar staan deze monteurs klaar om jou te helpen. Zeer netjes en professioneel maken zij elke schade onzichtbaar. Regelen zij vervangend vervoer en wat helemaal fijn is om te weten, regelen zij alles met de verzekering. Een bedrijf waar jij met een gerust hart jouw wagen achter kan laten voor een reparatie.

Autoschade Den Haag

Schade: ga naar autoschade Den Haag

Op een stralende morgen werd ik wakker en deed de gordijnen open. Wat schrok ik toen ik mijn wagen zag staan met een flinke deuk aan de zijkant. Snel ben ik naar buiten gegaan om te kijken of er soms een briefje van de dader achter de ruitenwissers zal zitten. Helaas was er geen briefje achter gelaten en bij navraag in de buurt had niemand iets gezien. Wat was ik op dat moment kwaad, kwaad op de dader die mij met zoveel schade heeft laten zitten.

Meteen heb ik naar mijn verzekering gebeld, maar daar kreeg ik te horen dat er geen vergoeding plaats zal vinden. Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik alleen maar een WA verzekering heb en vandalisme valt daar niet onder. Gelukkig dat het Waarborgfonds hier wel iets in kan betekenen. Ook het schadeherstelbedrijf Direkt heeft mij bijzonder goed geholpen en de deuk kunnen repareren.