Verblijven in een natuurhuisje in Spanje

Om even weg te zijn van de dagelijkse drukte is misschien een natuurhuisje in Spanje wel wat voor jou. Refugio Marnes biedt het vakantiehuis La Ruina aan, dit is eigenlijk niet echt een vakantiehuis te noemen maar een volledige Finca. In een omgeving waar je kunt genieten van ultieme rust.

Locatie van de Finca
De Finca ligt landelijk waarbij de parkeerruimte 150 meter vanaf het huisje ligt. Via een stijl ezelspad kom je uit bij de karakteristieke Finca. Dit laat al zien dat je niet direct in de ‘bewoonde’ wereld bent en dus echt kan genieten van rust en privacy. De inrichting van het huisje is modern, maar de omgeving absoluut niet. Er is ongeveer 20 hectare aan ongerepte natuur en cultuurgrond rondom het huis. Daarnaast is het zo ver afgelegen dat er geen zendmasten zijn, waardoor je dus geen bereik hebt met je mobiele telefoon. Het is uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van het internet bij het hoofdgebouw van Refugio Marnes.

Geschiedenis van de Finca
In tegenstelling tot normale vakantiewoningen in Spanje is de Finca niet zomaar een vakantiehuisje. Het is namelijk een gerestaureerde schaapskooi. In deze schaapskooi vind je een woonkamer, met slaapzolder, keuken, badkamer en een slaapkamer. Waardoor het huisje ruimte biedt voor vier personen.

Mogelijkheden van La Ruina
De La Ruina ligt in een ongerept gebied en biedt daardoor de mogelijkheid om mooie wandelingen te maken en vooral te genieten van de natuur. Na een ochtend of middag wandelen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een zwembad. Dit zwembad ligt midden in de natuur waarbij je kunt genieten van ultieme rust.